header foto header foto header foto

Inschrijvingsformulier

Leuk dat je besloten hebt je in te schrijven als lid of als vrijwilliger (coach, trainer of commissielid) van Hockeyclub Zevenbergen.

Omdat vrijwilligers van Hockeyclub Zevenbergen worden opgenomen in het ledenadministratiesysteem (LISA), dienen vrijwilligers zich aan te melden via het online inschrijfformulier.

Met het inschrijven bij Hockeyclub Zevenbergen geef je aan kennis genomen te hebben van het Beleidsplan Veilig Sportklimaat en akkoord te gaan met de Privacy policy van Hockeyclub Zevenbergen.

Keuze lidmaatschap

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Financieel

Onderstaande rekeninghouder verleent tot wederopzegging toestemming aan Hockeyclub Zevenbergen om de vastgestelde contributie van de opgegeven bankrekening af te schrijven voor het ingeschreven lid. Zie voor meer informatie het Contributiebeleid.