header foto header foto header foto header foto

Aanmelden Koek en Zopie

Beste hockeyliefhebbers van HCZ,
Zoals jullie al reeds hebben vernomen hebben wij het KOEK & ZOPIE toernooi helaas moeten verzetten naar 13 maart 2020. Eerder zijn de werkzaamheden aan het clubhuis niet afgerond en kunnen wij geen gebruik maken van elektra, wc, muziek, koeling, douches, etc.  Het leek ons handiger om het toernooi samen te laten vallen met de opening van ons verbouwde clubhuis. Voor de liefhebber is dan ook de Bekende Moerdijker Jac Klijs aanwezig. De burgemeester zal namelijk die avond ons clubhuis feestelijk openen!  Maak een selfie, schud zijn hand, stel die vraag die je altijd al wilde stellen….

13 maart is een vrijdag. We willen in plaats van trainen die avond, wedstrijden spelen. Het programma voor de avond ziet er als volgt uit:

•    17:00 uur      Training benjamins & funkey’s. ( geen aanmelding nodig)
                           Club toernooi Jongste Jeugd.

•    18:15 uur      Opening clubhuis.

•    19:00 uur      Club toernooi tot 21:00 uur ( junioren, senioren, trimmers)

•    21:00 uur    Gelegenheid voor een drankje samen met alle leden,  vrijwilligers van de verbouw en niet-leden.

Aanmelden:
•    via de APP: naar "meer” (rechtsonder in) / evenementen / aanmelden.
•    via de website: inloggen via ‘mijn HCZ’ / club / evenementen / aanmelden
LET OP !! aanmelden alleen onder eigen LIDNUMMER dit geldt zowel via de app als website.

Aanmelden kan tot en met  08-03-2020

De eerdere inschrijvingen voor 29 februari worden automatisch omgezet. Als je door de verschuiving niet kunt, mag je je uiteraard kosteloos afmelden.

Op deze geweldige maar vooral gezellige avond zullen er lekkere winterse versnaperingen zijn, de inschrijf kosten bedragen € 5,- per deelnemer. Voor dat bedrag krijg je een versnapering en alvast twee drankbonnen.
Met dit toernooi vragen wij de deelnemers om het thuis shirt & witte shirt mee te nemen zodat men op het veld ziet wie bij wie hoort.

Hockeyregels: 8 tegen 8 gemengd, 20 minuten per wedstrijd, Alleen flatsen & pushen, Ballen mogen niet hoger dan kniehoogte, Scoren binnen 10 meter, Scoren alleen op de plank, Geen strafcorner, Verplicht bitje & scheenbeschermers

We hopen op veel aanmeldingen, het lijkt ons leuk om een traditie te starten en dit toernooi elk jaar opnieuw te mogen organiseren  in voorbereiding op de voorjaarscompetitie.

Met Vriendelijke Groet,
Hockeyclub Zevenbergen  -  Jeroen Bollekamp

Update verbouwing clubhuis 01/02/20

Update verbouwing clubhuis HCZ Op zaterdag 1 februari zet uw bouwreporter dochterlief af voor een hockeywedstrijd in Zeeland. Tijdens het uitladen van kind en bijbehorende keeperstas, zie ik dat het hek openstaat. Bouwers op een zaterdag? Toch maar even kijken. Wat tref ik daar aan? Een interieur in transitie, uitgestald gereedschap, een beatbox met gezellige muziek en twee van onze bouwende bestuurders! Vanaf een tekening is het lastig om dimensies in te schatten. Voor mij althans wel. Een stap over de nieuwe drempel door de extra brede deur laat zien wat een ongelofelijke klus er al is geklaard. Nieuwe tussenwanden geven aan welke ruimtes gecreëerd zijn. De voorbereidingen voor de toiletten zijn klaar en de indeling van de kleedkamers is heel duidelijk te zien. Op de nieuwe gladde vloer ligt een beschermende folielaag. Er waren 3 vrachtwagens beton nodig om de oude vloer helemaal te bedekken. In het bargedeelte staat een berg isolatiemateriaal klaar om tegen de tussenwanden geplaatst te worden. Wim en Guus zijn aan het werk om de sluitposten die niet meer in de begroting pasten zelf aan te pakken. Met werkkleding en beschermende middelen zijn ze druk doende, zodat de aannemer verder kan met zijn werk. Word ook gewaardeerd klusser voor onze club! Er moet nog een heleboel gebeuren dat niet door de aannemer begroot is. Denk aan het terugplaatsen van banken in de kleedkamer, schilderen van kozijnen en sauzen van muren, meubels aanpassen zodat ze in de nieuwe ruimte passen, vliesbehang aanbrengen, zoldertrap maken, nieuwe bar timmeren en schoonmaken voor de opening.  Namens de bouwcommissie doe ik daarom een beroep op leden en hun (handige) familieleden en vrienden. Alle handige handjes zijn heel erg welkom. Doe mee aan dit bijzondere project en meld je aan bij Wim van Broekhoven via  [email protected] . Namens de bouwcommissie, het bestuur en alle leden: alvast bedankt!
Tot de volgende update! Annemarie den Boef

Club competitie