header foto header foto header foto header foto header foto
 

Midwintercompetitie

21-10 Nieuws

Hallo hockeyers!  


Ondanks alle Corona maatregelen mocht gelukkig het herfstvakantie hockeykamp doorgaan. Vandaag op de eerste dag kreeg een flinke groep jeugdleden mooie streethockey tricks aangeleerd en konden Panna knock-outs worden geoefend. 


Hervatting wedstrijdcompetitie? 

Helaas kunnen niet alle hockey activiteiten doorgaan. Zoals jullie weten mag het clubhuis alleen nog maar gebruikt worden voor sanitaire stops, mogen ouders niet meer blijven kijken bij trainingen, mogen senioren niet meer trainen en gaan alle wedstrijden voorlopig niet door. Pittig en vervelend! De KNHB streeft ernaar de wedstrijden die worden gemist, in december en eventueel in januari in te halen.  


Corona-proof is…geen zaalhockey dit jaar! 

De KNHB heeft na zorgvuldige afweging gemeend dat de zaalhockey competitie voor dit jaar, met aanvullende zeer strenge maatregelen, door kan gaan. De zaalhockeycommissie en het bestuur hebben echter besloten om, net als veel andere clubs, dit jaar geen deel te nemen aan het zaalhockeyseizoen en lekker buiten te blijven. We kunnen de veiligheid van onze leden onvoldoende borgen buiten ons hockeycomplex. 


Midwintercompetitie? Is dat niet koud? 

Komende winter willen we, voor zover Coronamaatregelen dit toestaan, uiteraard zo veel mogelijk hockeyen. In plaats van de zaal in, willen we deelnemen aan de midwintercompetitie. Deze competitie is buiten (echt koud is het tegenwoordig niet meer in de winter….) en toegankelijk voor alle (jeugd)leden. Ook willen we kijken of we clinics kunnen organiseren en wellicht een intern toernooi kunnen houden. Wellicht mogen we zelfs het clubhuis weer gebruiken! 


De nu bekende mogelijke speeldagen voor de midwintercompetitie zijn:  

9/10 januari 2021 

16/17 januari 2021 

23/24 januari 2021 

30/31 januari 2021 

6/7 februari 2021 

  

Pas als de poules bekend worden gemaakt, volgt ook de planning. Het kan zijn dat niet alle teams in alle weekenden een wedstijd hebben, maar noteer deze data vast in jullie agenda's! 

 

Hopelijk kunnen we snel weer samen de wei in! 


Sportieve groet,

Namens het bestuur


21-10-2020 Nieuws