header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zin in de uitdaging!?

18-6 Nieuws

Daar is ie dan….Na een lange tijd van nadenken, discussiëren en brainstormen met de KNHB, hockeyprofessionals, ervaren hockeyers, spelers, ouders en coaches mag ik met trots het nieuwe HCZ Hockeyontwikkelingsplan presenteren (zie bijlage)!

 

Zoals beloofd zijn we all-in gegaan en hebben de lat hoog gelegd om spelers de kans te bieden zichzelf optimaal te ontwikkelen en vooral het maximale plezier uit dit spelletje te halen. Het nieuwe plan voor onze hockeyontwikkeling gaat uit van de laatste inzichten in hockeytechnieken, maar ook van het verbinden van onze mooie sport met andere sporten en nieuwe digitale technieken.

 

De kern van het HCZ Hockeyontwikkelingsplan gaat uit van het maximaal ontwikkelen van de talenten van spelers, plezier in het spel, focus op de jeugd, sterke ontwikkeling en ondersteuning van trainers & coaches en een bredere betrokkenheid van ouders.

 

Om het maximale uit spelers te halen willen we, waar mogelijk, kijken of we sterk gemotiveerde spelers en/of sterk ontwikkelende spelers de kans kunnen bieden een extra stap te maken. Dat betekent dat we bij teamindelingen willen kijken naar het slim samenbrengen van spelers en dat we proberen meer prestatiegerichte teams en meer breder georiënteerde teams samen te stellen indien er voldoende spelers zijn. Op die manier kunnen we alle spelers op hun eigen niveau uitdagen en plezier in het spel geven.

 

Wij krijgen er in ieder geval veel energie van! Hopelijk krijgt u dat ook na het lezen van het plan! We hebben geprobeerd het kort te houden en alleen de essentie op te schrijven. De laatste uitwerking van de details doen we graag met eenieder die ook enthousiast wordt van dit plan en die graag wil meehelpen om dit te realiseren. Wil je onderdeel zijn van deze nieuwe ontwikkeling geef dat dan aan bij het bestuur! Spreek ons aan of stuur een mailtje. Ook als je twijfelt en nog niet goed weet wat jij precies zou kunnen bijdragen kunnen we je informeren over de mogelijkheden.

 

Veel lees- en hockeyplezier!

 

Guus Govaart

Voorzitter Hockeyclub Zevenbergen


18-6-2020 Nieuws Bijlage