header foto header foto header foto header foto header foto
 

29 & 30 april Kicks 'n Stick meikamp bij HCZ

28-3 Nieuws
Het seizoen is weer begonnen en de zomer komt steeds dichterbij, dus dat betekent dat we weer naar buiten mogen om te hockeyen. Wil je nieuwe skills ontwikkelen om aan het einde van het seizoen in topvorm te zijn en te schitteren op het veld? Schrijf je dan snel in voor de Kicks N Sticks meikampen. 

HC ZEVENBERGEN 29 EN/OF 30 APRIL inschrijven


We hebben weer hard gewerkt om voor jullie de vetste kampen neer te zetten dit jaar. Onze kampen zijn perfect om de hockeytechnieken te verbeteren en nieuwe vriendschappen op te bouwen. Dit wordt een evenement dat je ook dit jaar niet wilt missen, dus wees er snel bij!

De Reguliere Kicks N Sticks meikampen zijn voor kids van 4 t/m 14 jaar oud en de High Performance meikampen zijn voor iedereen van 10 t/m 16 jaar. De kampen starten om 9:00 uur en eindigen rond 16:30. We gaan op een veilige manier aan de slag met super vette hockey skills, challenges, slimme materialen en nog veel meer!Dit bericht is afkomstig van Kicks N Sticks. Dit bedrijf helpt hockeyclubs zoals HCZ bij hockeyontwikkeling en organiseert voor eigen rekening en verantwoordelijkheid in schoolvakanties kampen waar iedereen tegen betaling aan deel kan nemen. HCZ stelt de faciliteiten daarvoor ter beschikking.
28-3-2024 Evenementen