header foto header foto header foto header foto

Vriendjes/vriendinnetjestraining

Is jouw vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje het thuiszitten meer dan beu? Laat ze kennismaken met hockey tijdens de speciale Vriendjes/vriendinnetjestraining.

We organiseren enkele zaterdagen voor teams een speciale training. Op de volgende zaterdagen mogen de volgende teamleden één vriendjes/vriendinnetjes meenemen naar de training:

Zaterdag 30 mei: Funkey/Benjamins en mixF1
                            M6E1
                            MD1

Zaterdag 6 juni: Funkey/Benjamins en JF1
                           M8E1
                           MD2

Zaterdag 13 juni: Funkey/Benjamins en MF1
                            J8E1
                            MD3

Er is een speciale actie voor jouw vriendje of vriendinnetje.
Wordt jouw vriendje/vriendinnetje lid voor 1 juli 2020 dan is er geen inschrijfgeld verschuldigd.

In jouw vriendje/vriendinnetje niet in gelegenheid om met je mee te komen dan is hij/zij altijd welkom op de kennismakingstrainingen op woensdag.
De training elke woensdag:
Leeftijd 6 t/m 9 jaar:         13:00 - 14:00 uur
Leeftijd 10 t/m 12 jaar:     14:15 - 15:15 uur

Aanmelden voor de vriendjes/vriendinnetjestraining is niet nodig en er zijn geen kosten aan de deelname.
Een hockeystick krijg je te leen van de club. De stick is van te voren gedesinfecteerd.
Alle trainingen zijn in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM en KNHB.

Thuiszitten beu? Kom hockeyen!

Eindelijk mogen we weer sporten. Ben je het thuiszitten meer dan beu? En heb je je altijd afgevraagd of hockey iets voor jou is? Kom het gewoon uitproberen!

Iedereen van 6 tot en met 12 jaar die kennis wil maken met de hockeysport is van harte welkom.

De trainingen zijn op elke woensdag vanaf 13 mei a.s.
Leeftijd 6 t/m 9 jaar:         13:00 - 14:00 uur
Leeftijd 10 t/m 12 jaar:     14:15 - 15:15 uur

Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM en KNHB, zijn er een aantal regels waar we met zijn alle aan moeten voldoen:
•    Elke speler komt in sportkleding naar het veld en neemt zijn of haar eigen bidon met water mee. Er is geen ruimte om je om te kleden. Ook kun je niet op de club naar de WC. Doe dat nog even voordat je thuis vertrekt.
•    Ouders mogen het hockeyterrein niet betreden. We gaan ervan uit dat u ook buiten de poort verantwoord met de richtlijnen omgaat.
•    Kinderen hebben een briefje bij zich met het telefoonnummer van de ouders/verzorgers, zodat we ze kunnen bereiken in geval van nood.
•    Kinderen komen kort voor de training naar de club en gaan direct na de training naar huis of u haalt ze op.
•    Spelers mogen alleen eigen materiaal aanraken. De stick die je leent, wordt voor het uitreiken gedesinfecteerd.
•    De ballen mogen niet worden aangeraakt! De spelers raken de bal alleen met hun stick aan.
•    Andere trainingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld pionnen en hoepels, worden alleen door trainer aangeraakt.
•    De materialen worden aan het eind van de training gedesinfecteerd door corona-coördinator.

Kom zelf ontdekken waarom hockey zo leuk, gezellig en uitdagend is.
Voor meer informatie stuur je een e-mail naar: [email protected]

Tot woensdag!