header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

Sloopfeest

Je hebt nog maar 3 dagen om je op te geven!!!
Kom jij met je vader of moeder naar het sloopfeestje op de hockeyclub?


Wist je al dat we het clubhuis gaan verbouwen? We krijgen nieuwe kleedkamers met douches, nieuwe toiletten en ook de bar gaat veranderen. In december gaat de aannemer beginnen. Maar hij kan alleen starten als het clubhuis leeg is.


Dus… moet er eerst gesloopt worden. Wil jij ons helpen?


We zoeken stoere jongens en meisjes die samen met hun vader of moeder willen hameren, zagen en sjouwen. Dit zijn belangrijke eisen om mee te kunnen doen:
Je moet wel grote spierballen hebben (die kun je nog kweken door hard te trainen en push-ups te doen). Je hebt een uur vrij op zaterdagochtend, 7 december 2019. We moeten aan de veiligheid denken dus daarom kun je je alleen opgeven met je vader of moeder. Je mag alleen meedoen als je stevige, dichte schoenen aantrekt. Je moet 8 jaar of ouder zijn.

Wat moet je doen om je op te geven?


Om veiligheidsredenen kunnen we helaas niet te veel mensen in het clubhuis toelaten om te helpen met de sloop. Vertel daarom in een kort filmpje waarom jij samen met je vader of moeder de juiste personen zijn om het bestuur te helpen. Mail je video uiterlijk 22 november a.s. naar  [email protected] .


Onder de aanmeldingen loten we wie de eerste hamer door de muur mag slaan. Bij een overweldigend aantal aanmeldingen moeten we ook loten voor een maximum aantal deelnemers.


Belangrijke informatie voor de ouders:
We moeten met zijn allen veilig werken. We vertrouwen erop dat ouders hun kinderen op de veiligheid wijzen en zelf bereid zijn om mee te werken. De club zorgt voor veiligheidsmiddelen als brillen, helmen en handschoenen. Met je deelname geef je het bestuur automatisch toestemming om eventuele foto’s en video waar jij en je kind op staan te delen op de website en social media. Meer informatie over de planning en het tijdsstip volgt zo spoedig mogelijk.

We bouwen er op 7 december een sloopfeestje en sluiten af met een drankje en wat lekkers.

Zaalhockey

Regelwijzigingen Zaalhockey

De FIH (Internationale Hockey Federatie) heeft per 1 oktober 2019 spelregelwijzigingen doorgevoerd binnen het zaalhockey. De KNHB is lid van de FIH en volgt de internationale spelregels. Met de start van het aankomende zaalseizoen 2019-2020 worden daarom een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd die hieronder nader zijn toegelicht.
Vliegende keeper verdwijnt
Een team speelt of met 5 spelers en een volledig uitgeruste keeper of met 6 spelers. Als ervoor wordt gekozen te spelen met 6 veldspelers dan is er niemand die de rechten heeft van een keeper. Er is dan dus ook niemand die binnen de cirkel de bal met het lichaam mag spelen. Ook staat er niemand in het doel bij het verdedigen van de strafcorner. Alle 6 spelers staan dan aan de andere zijde van het doel ten opzichte van waar de bal wordt aangegeven.
Overige spelregelwijzigingen
Naast bovengenoemde spelregelwijziging worden nog enkele andere spelregelwijzigingen doorgevoerd:
Net als bij het veldhockey worden de regels met betrekking tot het einde van een strafcorner aan het einde van de wedstrijd (uitspeelcorner) gelijk getrokken met de regels die gelden voor het beëindigen van de strafcornersituatie gedurende de wedstrijd. Tot en met seizoen 2018-2019 was een uitspeelcorner ook ten einde als de bal voor de tweede keer buiten de cirkel kwam. Dit is nu geschrapt. Nu geldt: de strafcorner is (onder andere) ten einde als de bal meer dan 3 meter buiten de cirkel is, net als tijdens de wedstrijd. Bij een aanvallende vrije push binnen 3 meter van de cirkel is het de verdedigers, die binnen de cirkel en binnen 3 meter afstand staan, toegestaan om met de aanvaller (die een selfpass neemt) mee te bewegen, mits de vrije push direct wordt genomen. Deze verdedigers mogen niet de bal spelen of een poging doen om de bal te spelen, voordat de bal minimaal 3 meter is verplaatst. Als de aanvaller er niet voor kiest de vrije push direct te nemen, dan moeten alle andere spelers (aanvallers en verdedigers) op zijn minst 3 meter afstand nemen van de bal totdat de vrije push wordt genomen. Spelers van het verdedigende team bij een strafcorner die niet achter de achterlijn plaatsnemen, moeten voortaan achter kop cirkel aan de andere zijde van het veld zich opstellen (Tot en met afgelopen zaalseizoen was het zo dat spelers zich achter de middenlijn mochten opstellen). Indien een aanvaller bij een strafcorner de cirkel betreedt voordat de bal is aangegeven, wordt de aangever bestraft voor deze overtreding en dient deze zich dan achter de kop cirkel aan de andere zijde van het veld op te stellen.  

Club competitie
 

Heren 1

DDHC - Heren 1
Datum zondag 24-11 Spelen 14:45

Dames 1

MHC Tempo - Dames 1
Datum zondag 24-11 Spelen 12:15
Het weer en regenradar
Zevenbergen
Weeronline.nl - Meer weer in Zevenbergenweeronline.nl Altijd jouw weer