header foto header foto header foto header foto header foto
 

HCZ Wintertechniektrainingen voor jeugd t/m O10

19-11 Nieuws
Het zaalhockey seizoen staat voor de deur. In de periode december - februari gaan de hockeyteams vanaf O10 zoals elk jaar de zaal in om in de wintermaanden binnen te trainen en wedstrijden te spelen.

Ook de andere Jongste Jeugdleden willen we graag aanbieden om in de zaal te hockeyen. Ten eerste omdat we daardoor minder afhankelijk zijn van het weer, ten tweede omdat zaalhockey heel goed is voor technische ontwikkeling van de jeugd.

Maandag en Woensdag
Dit jaar gaan we daarom 2 extra Wintertechniektrainingen verzorgen in de Lindonk sportzaal in Zevenbergen, op:
  • Maandagen 18:00-19:00 
  • Woensdagen 17:30-18:30
Dit loopt van 27 november 2023 tot 7 februari. In week 50 is er geen training mogelijk ivm verbouwing in de Lindonk en in de kerstvakanties wordt ook niet getraind. In totaal gaat het dus om 7 trainingen.

Reserveer je plekje
Per groep (1 groep per dag) kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen en vol=vol. Om de zaalhuur te bekostigen, vragen we per deelnemend kind een bijdrage van 25 euro bij deelname aan 1 van beide dagen.

Dus wil je eraan meedoen, reserveer dan je plekje via: https://eventix.shop/k7ecrjcx

Let op: als je meerdere kinderen wilt inschrijven, koop dan niet in 1x meerdere kaartjes maar voer de aankoop meerdere keren uit zodat we de juiste informatie over deelnemers ontvangen. 

Meer animo?
Het Eventix systeem zal automatisch 'dicht' gaan wanneer het maximaal aantal verkopen bereikt is. Mocht je daar tegenaan lopen en toch heel graag deel willen nemen, stuur dan een email aan verenigingsmanager Ria Petit. Bij voldoende animo zullen dan proberen een extra groep te realiseren.
 
19-11-2023 Zaalhockey