header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

28-1 Nieuws
Inmiddels zitten we al bijna in februari, het zaalseizoen is halverwege en dus kunnen we ons al een beetje gaan klaarmaken voor de voorjaarscompetitie. De meeste teams gaan lekker verder in de klasse waarin ze ook in het najaar hebben gespeeld, maar er zijn een paar teams in het najaar kampioen geworden. Deze teams gaan in het voorjaar dus een klasse hoger spelen.

Dat is als eerste ons jongste jeugd team MO8, super gedaan meiden!

Ook MO12-1 mag zich gaan klaarmaken voor een klasse hoger. Zij hebben het zelfs gepresteerd om in de voorcompetitie kampioen te worden,  om vervolgens in de derde klasse ook weer kampioen te worden! Dit betekent dat ook zij in het voorjaar in de tweede klasse mogen gaan spelen. Heel knap! Dit team zien we dus dit voorjaar in de mooie trainingspakken van onze hoofdsponsor Zolder en Kicks-n-Sticks, die immers hadden beloofd om elk juniorenteam dat tweede klasse gaat spelen aan te kleden met een mooi HCZ trainingspak.

De senioren gaan ook weer lekker verder in hun competitie in dezelfde klasse, behalve dames jong -25. Ook zij zijn kampioen geworden in de herfstcompetitie en mogen zich gaan opmaken voor een klasse hoger!

Genoeg te doen en te zien vanaf begin maart op HCZ, zowel op zaterdag als op zondag!

Wij wensen iedereen heel veel hockeyplezier en veel succes in de competitie!

Sportieve groetjes van de hockeytafel: Hanneke en Kim
28-1-2023 Hockeytafel

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?