header foto header foto header foto header foto header foto
 

Jongste Jeugdkamp 2022

13-5 Nieuws
Op 24 en 25 juni organiseert Hockeyclub Zevenbergen traditiegetrouw een superleuk kamp voor de Jongste Jeugd (zie onderaan dit bericht voor impressie van vorig seizoen). Dat betreft alle leden vanaf de Funkeys tot en met de E-teams. 
Voor de F en E teams (kinderen vanaf 6 jaar) is het mogelijk om te blijven slapen in een tent op veld 3 (grasveld). Die tent moet je dan wel zelf meenemen, opbouwen en afbouwen. Natuurlijk kan je met andere kinderen afspreken om samen in een grote tent te slapen.
Het tijdschema ziet er in grote lijnen als volgt uit:
  • Vrijdag 16:00 - Inloop
  • Vrijdag 20:00 - Einde Hockeyclinic 
  • Vrijdag 22:00 - Einde Avondprogramma
  • Zaterdag 9:00 - Inloop
  • Zaterdag 9:30 - Start hockeytoernooi tegen ouders
  • Zaterdag 14:00 - Einde
Voor leden die niet willen blijven overnachten, bestaat de mogelijkheid om hem/haar op te halen na de Clinic of na het Avondspel. De volgende dag kunnen zij weer aansluiten vanaf 9:30 want dan starten de hockeywedstrijdjes. 
Bijdrage
Voor kinderen die blijven slapen vragen wij een bijdrage van 15,00
Voor kinderen die niet blijven slapen vragen wij een bijdragen van 10,00
De bijdrage dient onder andere voor de bekostiging van entertainment, maaltijden, overige versnaperingen en een speciaal t-shirt als aandenken voor de dag. 

De bijdrage wordt voorafgaand aan het evenement geincasseerd, naar aanleiding van uw aanmelding(en). U ontvangt daarover vanzelf bericht per e-mail met betaalinstructies.
Aanmelden uiterlijk 29 mei
Aanmelden voor het Jeugdkamp kan via de mobiele HCZ app of de website. Login met het lidnummer van het lid dat mee wilt doen. 
Optie 1 via mobiele app
Ga in de mobiele app naar Meer > Evenementen en kies de optie inclusief of exclusief overnachting. 
Optie 2 via website
Op we website (hockeyclubzevenbergen.nl) gaat u bovenaan naar Mijn HCZ; log in; in het startscherm ziet u rechts onderin het jeugdkamp staan. Klik daarop, de rest wijst voor zich.
Mocht u problemen hebben met aanmelden, stuur dan een e-mail aan [email protected]

Vrijwilligers
Om het hockeykamp mogelijk te maken zoeken wij nog vrijwilligers. We zullen een aparte e-mail sturen om u als vrijwilliger aan te melden.

Terugblik 2022

13-5-2022 Evenementen

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?