header foto header foto header foto header foto header foto
 

Een sportief voorjaar

1-4 Nieuws
Hallo (ouders van) hockeyers! 

De lente is begonnen en gelukkig mogen nu ook de senioren weer af en toe het veld op! 
 
Jongvolwassenen en 27+ 
De hockeytafel heeft geregeld dat inmiddels alle teams inclusief de volwassen teams kunnen trainen én dat iedereen nog voor de avondklok thuis kan zijn! Laten we hopen dat er steeds weer wat meer kan en mag. Achter de schermen zitten we hier bovenop, zodra er mogelijkheden zijn wordt de puzzel gelegd en worden de weekenden weer vol gepland. Begin april staat er al een leuke activiteit voor de jongvolwassenen tot 27 jaar in de planning. Zodra het kan zorgen we ook voor gave weekenden voor de volwassenen.  We vragen jullie nog even geduld te hebben en vol te houden. We willen allemaal niets liever dan een voorjaar en zomer vol super gave hockey evenementen! 
 
Bedankt organisatie! 
Het blijft super om te zien dat er door een groep vrijwillligers wordt gezorgd dat er binnen de mogelijkheden ieder weekend weer teams flink aan het hockeyen zijn. Binnen de beperkingen vinden zij de mogelijkheden. Zo hebben we kunnen genieten van onderlinge wedstrijden, mix toernooien, een heus carnavalstoernooi en ook HCZ clubkampioenschappen die nog bezig zijn. 
De organisatie hiervan kost veel tijd en energie. Heel fijn om te zien dat dit een hoop blije gezichten oplevert. Middels deze weg vragen wij een groot applaus voor deze vrijwilligers die zich hier zo voor inzetten! Wat zouden we moeten zonder ze? Een mega compliment voor deze toppers! 
Naast deze mensen zouden deze weekenden niet door kunnen gaan zonder alle extra handen op het veld, bedankt ook aan iedereen voor het fluiten, het coachen en het begeleiden. 
 
Covid maatregelen 
Natuurlijk ook een bedankje aan alle hockeyers en ouders die zich netjes aan alle maatregelen houden. Zo zorgen we er samen voor dat de hockey door kan blijven gaan. Nu er weer wat meer mag, blijft het enorm belangrijk de maatregelen niet uit het oog te verliezen. De corona co√∂rdinatoren zijn met regelmaat aanwezig en komen checken of alles goed loopt. Het handhaven van de maatregelen is echt nodig, want alleen als we samen de regels naleven, kunnen wij als club openblijven. We vinden het dan ook heel fijn te horen dat jullie je netjes afmelden en thuisblijven bij klachten. Geen klachten? Laat je team en de vrijwilligers niet zitten, kom lekker trainen en hockeyen!  
 
Dus nogmaals, bedankt voor jullie inzet, jullie geduld en we kijken erg uit naar meer versoepelingen zodat we weer gave hockeyevenementen mogen organiseren! 
 
Sportieve groet, 
Het bestuur

1-4-2021 Nieuws