header foto header foto header foto header foto header foto
 

Hockeykamp HCZ

30-7 Nieuws

ARE YOU UP FOR THE CHALLENGE?!

20 en 21 augustus gaat hét Hockeykamp op HC Zevenbergen van start.

Het worden te gekke dagen vol met uitdagende oefeningen, super gave skills en tricks, challenges en meettrainingen. Hier wil je echt bijzijn.

 

Mis het niet!

 

Geef je snel op via https://kicksnsticks.eu/zomeractiviteiten/

 

Ervaringen van HCZ kamp in juli:

Hockey dagen Kicks ‘N Sticks

Op maandag en dinsdag waren de hockeydagen van Kicks ’N Sticks op HCZ. We waren ingedeeld in twee groepen, namelijk team Nederland en team Engeland. Ik zat in team Engeland. Hier zaten de oudere kinderen in. Toen we aankwamen op maandag, hebben we een shirt gekregen van Indian Maharadja , dat heeft iedereen natuurlijk gelijk aangedaan.

Op maandag was het heel mooi weer. Er waren 2 trainers en 1 coördinator. We deden allerlei oefeningen en metingen. Met de metingen kon je kijken hoe goed je was in dat onderdeel. Bijvoorbeeld, je moest een oefening doen met technische dingetjes. Dan werd er gemeten hoe snel je was. Ook werd er  gemeten hoe vaak je de bal kon hoog kon houden, hoe hard je kan slaan etc. Er werden natuurlijk ook allerlei tips gegeven door de trainers. De lunch en snacks waren ook verzorgd, we kregen lekker fruit en tussen de middag broodjes en drinken.

Op dinsdag was het minder lekker weer, maar dat was niet zo erg. Ook deze dag hebben we veel oefeningen gedaan maar dan in wedstrijd vorm. Dit was ook heel erg leuk en hartstikke leerzaam.

Het was echt heel vet en in augustus ga ik weer meedoen! Ik zou zeggen doe allemaal mee want het is heel gezellig en je leert ook nog eens heel veel!

Groetjes Olivier, JC 1 

 

Het was super gaaf. Je leert onwijs veel en het is ontzettend gezellig. Je krijgt ook nog een gaaf shirt en chips ;-)! Wij gaan in augustus weer mee doen. Komen jullie ook?

Lonneke MD1 en Bente M6E1.

Foto impressie

30-7-2020 Nieuws Bijlage