header foto header foto header foto header foto
 

Geen Hockeyactiviteiten t/m 6 april

12-3 Nieuws Beste (ouders van) leden,

Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.

Aansluitend op de landelijke maatregelen vraagt de KNHB haar verenigingen per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten tot en met 31 maart, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen.
Dit betekent dat er tot en met 6 april (of nader bericht) het complex volledig is gesloten. Er mag niet worden getraind en er worden geen (oefen)wedstrijden gespeeld.

Het Bestuur


Lees volledige bericht op de website KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

12-3-2020 Nieuws