header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor Dames1

18-8 Nieuws
De sponsorcommissie is verheugd de nieuwe sponsor voor Dames 1 te kunnen voorstellen:

Cournot Adviseurs

"Ons bedrijf helpt u bij het geven van financieel advies. Simpelweg geven wij advies over eenvoudige en complexe financiële zaken voor zowel ondernemers als particulieren. Wij geven advies over financiële producten zoals hypotheken en verzekeringen.

Samenwerken met ons in een notendop: wij besparen U tijd, geld en gedoe!”

Hockeyclub Zevenbergen is een echte goedschalige Brabantse familieclub met 400 leden. Door haar locatie binnen de gemeente Moerdijk heeft zij een regiofunctie voor Noord – West Brabant. Het bestuur heeft een paar jaar geleden op verzoek van de leden een ambitieus ontwikkelplan neergelegd. Een ontwikkelplan waarin actief gewerkt wordt aan het verbeteren van de hockeyopleiding, een modernisering van onze faciliteiten en het versterken van de verenigingsverbanden door middel van vernieuwde evenementen en nieuwe media.

Zo hebben we ook ons sponsorbeleid tegen het licht gehouden en gemoderniseerd. Waar eerder de focus, wat betreft sponsoring, vooral lag op wat de sponsor voor de hockeyclub kon betekenen, willen we nu veel meer kijken naar gezamenlijke belangen en naar een gezamenlijke aanpak voor de afzonderlijke doelstellingen. Zo maken we nu onderscheid naar lokale sponsoren die op zoek zijn naar meer omzet en naamsbekendheid, sponsoren die op zoek zijn naar een invulling van de maatschappelijke doelstellingen tot en met bedrijven die vooral behoefte hebben aan naamsbekendheid of gewoon vanuit goodwill graag bij willen dragen. De specifieke behoeften koppelen we aan mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Via [email protected] kunt u een afspraak maken met de sponsorcommissie.

Sportieve groet namens de sponsorcommissie:

Gijs Buijs

Wim van Broekhoven

Mike van Broekhoven

Manon Uijtdehaag
18-8-2020 Sponsoring

Agenda

Nog geen agenda punten.
Bekijk de agenda
Het weer en regenradar
Zevenbergen
Weeronline.nl - Meer weer in Zevenbergenweeronline.nl Altijd jouw weer